Θεσσαλονίκη: Κινητοποίηση και στάση εργασίας συμβασιούχων στο νοσοκομείο Παπανικολάου (ΦΩΤΟ)

|
ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Διαμαρτυρία και τρίωρη στάση εργασίας πραγματοποίησαν σήμερα συμβασιούχοι στο νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο Πανελλαδικής Ημέρας Δράσης για το έκτακτο προσωπικό στη δημόσια Υγεία και Πρόνοια που οργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

«Οι εργαζόμενοι διεκδίκησαν το τέλος της εργασιακής τους ομηρίας και της εργασιακής ανασφάλειας. Εκτός του εργασιακού σωματείου  του νοσοκομείου, τη στάση εργασίας στήριξαν μόνιμοι συνάδελφοι και προϊστάμενοι τμημάτων. Ακόμη την στάση εργασίας στήριξε αντιπροσωπεία της ΕΝΙΘ  (Ενωση Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονικης)», αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση οι εργαζόμενοι στο Παπανικολάου.

Μετά το πέρας της στάσης εργασίας αντιπροσωπεία των συμβασιούχων συναντήθηκε με την Διοικήτρια του νοσοκομείου κα Γιοκατζη Μαρία και τον Αναπληρωτή διοικητή κο Βαλαρούτσο Δημήτριο, οι οποίοι τους διαβεβαίωσαν ότι θα  στηρίξουν έγγραφα τα αιτήματα των συμβασιούχων προς την ΥΠΕ και το υπουργείο.

pap.jpg

pap1.jpg

papa3.jpg

papa4.jpg

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.