Δείτε σε VIDEO τα επεισόδια στον τελικό κυπέλλου χάντμπολ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο “Παλατάκι”

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο τελικός κυπέλλου χάντμπολ ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο “PAOK Sports Arena” διακόπηκε για αρκετή ώρα λόγω επεισοδίων μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

Η ένταση ξεκίνησε κατά την είσοδο των 1.000 φίλων της Ένωσης στις κερκίδες, περίπου 17 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα, με συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων. Οι «κιτρινόμαυροι» βέβαια φάνηκε να εισέρχονται ανεγξέλεκτα (με “ντου”) και προκάλεσαν τους «ασπρόμαυρους» με υβριστικά συνθήματα και χειρονομίες και πετώντας φωτοβολίδες και αντικείμενα. Οι οπαδοί του Δικεφάλου ανταπέδωσαν και η κατάσταση στις εξέδρες ξέφυγε. Η αναμέτρηση διακόπηκε ενώ υπήρξε ανταλλαγή φωτοβολίδων από το ένα πέταλο στο άλλο. Το κλίμα ήταν τεταμένο για αρκετή ώρα και οι παίκτες των δύο ομάδων βρίσκονταν στα αποδυτήρια.

Τελικά έπειτα από διαβουλεύσεις επί διαβουλεύσεων και παρά την κάθετη αντίρρηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, το παιχνίδι συνεχίστηκε, μετά από συμφωνία των δύο ομάδων, της αστυνομίας και της ΟΧΕ. Στο μεταξύ βέβαια η ατμόσφαιρα εξακολουθούσε να είναι επεισοδιακή ωσότου να εκκενωθεί το κλειστό της Πυλαίας. Μάλιστα τραυματίστηκαν και τρεις οπαδοί της ΑΕΚ οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ευτυχώς ωστόσο δεν υπήρξαν σοβαρές ζημιές στο γήπεδο, εκτός από ορισμένα σπασμένα καρεκλάκια και κάποια αντικείμενα που έπεσαν στο ταραφλέξ, το οποίο βρίσκεται πλέον σε τραγική κατάσταση.

Δείτε βίντεο του thestival.gr από όσα συνέβησαν:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.