Το όνομα του Λίντσεϊ Ρόουζ βρίσκεται στο μεταγραφικό προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες με αρκετούς συλλόγους να έχουν δείξει ενδιαφέρον, ενώ από πλευράς της ΠΑΕ Αρης τονίζεται πως ο Γάλλος αμυντικός δεν παραχωρείται με προτάσεις κάτω του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Σήμερα, τα ΜΜΕ της Σερβίας στέκονται στο ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον παίκτη του Άρη, την ώρα που αναλύουν και τα οικονομικά δεδομένα που υπήρξαν, σύμφωνα με τις πηγές τους.

Χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα mozzartsport σημειώνει πως η ομάδα του Βελιγραδίου πλησίασε τον Άρη για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, όπου ενημερώθηκε για τις απαιτήσεις των «κιτρινόμαυρων» που αγγίζουν το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Παράλληλα, σημειώνουν πως άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα ήρθαν στην Ελλάδα και παρακολούθησαν φέτος αρκετές φορές τον Ρόουζ και πριν εκφράσουν επίσημα το ενδιαφέρον τους.

Την ίδια ώρα, στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται πως αρχικά η συμφωνία ήταν κοντά στο να κλείσει στις 700.000 ευρώ, ωστόσο ο Άρης ζήτησε τελικά ένα εκατομμύριο ευρώ, καθώς η Λοριάν διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 25%.