Το ότι ο ΠΑΟΚ απέστειλε έγγραφο για την παραχώρηση του σταδίου, για τους αγώνες της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς, τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη γνωστοποίησε ο ο Αντιπρόεδρος της Διοίκησης του Καυτανζογλείου, Κώστας Τσάκος.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 δήλωσε επίσης πως θα γίνει νέα διαπραγμάτευση με τους ανθρώπους του Δικεφάλου, χωρίς να έχει ξεχαστεί η συμφωνία με την προηγούμενη διοίκηση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το εάν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο Καυτανζόγλειο: «Δεν έχει τελειώσει ακόμη. Είναι έτοιμος για να μπει ο τάπητας. Πρέπει να μπει ο τάπητας αλλά για να γίνει αυτό εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες. Θα τελειώσει και αυτό σύντομα».

Τις επαφές με ΠΑΟΚ για παραχώρηση του γηπέδου: «Έχει επικοινωνήσει η διοίκηση του ΠΑΟΚ. Εστάλη έγγραφο που ζητά να υπάρξει ένα παραχωρητήριο για την επόμενη χρονιά τόσο για τους αγώνες πρωταθλήματος όσο και τους ευρωπαϊκούς. Θα γίνει εκ νέου μια διαπραγμάτευση χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θα ξεχαστεί τι είχε συμφωνηθεί με την προηγούμενη διοίκηση. Πιθανόν την επόμενη εβδομάδα να υπάρξει συνάντηση με την πλευρά του ΠΑΟΚ».