Το τελευταίο διάστημα έχουν εμφανιστεί μαύρα σύννεφα, οικονομικής φύσεως, για την Astra Airlines που λειτουργούν ως τροχοπέδη στην απρόσκοπτη λειτουργία της. Και μπορεί για την ώρα να μην υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τους ιθύνοντες για το τι μέλλει γενέσθαι με την αεροπορική εταιρεία, ωστόσο, έχουν καταγραφεί διάφορες ενδείξεις που φωτογραφίζουν ένα δυσοίωνο μέλλον.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ήδη έχει αποστείλει ειδοποίηση στο επιβατικό κοινό προκειμένου να προχωρήσουν είτε σε αλλαγή των πτήσεών τους, είτε στην επιστροφή των χρημάτων τους. Η Astra Airlines ξεκίνησε τις εργασίες της το 2008, πραγματοποιώντας τις πρώτες της πτήσεις το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς.

Από τους πρώτους υποστηρικτές της εν λόγω εταιρείας υπήρξε ο ΠΑΟΚ δεδομένου πως είχαν αναλάβει την αερομεταφορά των «ασπρόμαυρων» στα εκτός έδρας παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, κάτι που συνέβη και με προορισμό το Ηράκλειο, με την επιστροφή της ομάδας του Δικεφάλου από την Κρήτη να αποτελεί το «κύκνειο άσμα» της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Μια... παράδοση, λοιπόν, που κρατάει εδώ και αρκετά χρόνια αναμένεται να «σπάσει» για... λόγους ανωτέρας βίας, με τον ΠΑΟΚ να κινείται για άλλη αεροπορική εταιρεία, αρχής γενομένης από το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι που είναι αυτό στο «Γ.Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό.

Πηγή: sdna.gr