Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνιο Βιεϊρίνια, μίλησε μετά από τη νίκη του Δικεφάλου επί της Λαμίας (3-0), τονίζοντας ότι τα όσα έζησε σήμερα με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και η αγάπη που του δείχνει ο κόσμος δεν περιγράφονται.

PAOK TV ΣΥΝΔΡΟΜΗ 2019-20 με 6,99€/μήνα!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

Για την επιστροφή του: «Είναι έξι μήνες, είναι ένας δύσκολος τραυματισμός, μέσα στην ατυχία μου ήμουν τυχερός γιατί ήξερα αυτόν τον τραυματισμό και μπορούσα πιο εύκολα να δουλέψω. Εγώ γύρισα πριν τους έξι μήνες. Είμαι χαρούμενος που γύρισα. Έχω καιρό να δουλέψω, έκανα το πρώτο βήμα και πρέπει να συνεχίσω την ίδια πορεία.

Για την αποθέωση των οπαδών του ΠΑΟΚ: «Δεν περιγράφεται αυτό που έγινε στην φιέστα, δεν περιγράφεται αυτό που έγινε σήμερα, δεν περιγράφεται η αγάπη του κόσμου. Είναι μια αγάπη που προσπαθείς να την δώσεις πίσω στον αγωνιστικό χώρο. Μου αρέσει να κερδίζω. Μπορούμε να πούμε ότι με αυτό το σύστημα, βγάζουμε περισσότερες φάσεις».

Για τον Αμπέλ Φερέιρα: «Ήρθε ένας καινούργιος προπονητής και πρέπει να μάθεις αμέσως το προηγούμενο σύστημα. Είχαμε δεθεί με τον προηγούμενο προπονητή και έπρεπε να αλλάξουν ξαφνικά όλα αυτά. Πλέον στο ποδόσφαιρο οι προπονήσεις δεν αλλάζουν πολύ, αλλά φέτος βλέπουμε το αντίθετο από αυτά που βλέπαμε πέρσι, αλλά πιστεύω ότι σιγά, σιγά θα χτίσουμε μια πολύ ωραία ομάδα».

Για τα play off: «Έχουμε τα play off και όλη θα έχουν την ευκαιρία τους. Έχουμε μια καλή ομάδα, με καλούς παίκτες. Δεν θα είναι πρόβλημα για εμένα μετά από τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο να παίξω ως εξτρεμ. Στην αρχή με τον Σάντος ήμουν εγωιστής, αν κερδίζει η ομάδα δεν έχουν νόημα αυτά. Πλέον στο ποδόσφαιρο υπάρχουν 1-2 παίκτες που κάνουν την διαφορά, όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να δουλέψουν για την ομάδα».

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια που ήταν το κεντρικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ στο αποψινό παιχνίδι στη συνέχεια μίλησε και στη μικτή ζώνη και σημείωσε:

«Μετά από 188 μέρες επέστρεψα και είμαι χαρούμενος ήταν δύσκολο για εμένα να είμαι ένα τόσο μεγάλο διάστημα εκτός αλλά θα συνεχίσω να δουλεύω. Αυτή η αγάπη για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ δεν θα τελειώσει ποτέ αυτοί μου έδωσαν δύναμη να επανέλθω. Για εμένα ο ΠΑΟΚ είναι τα πάντα! Είναι η ομάδα μου είναι η δεύτερη μου οικογένεια, είναι δύσκολο να περιγράψεις αυτό το συναίσθημα. Δεν περάσαμε στην Ευρώπη όπως και πέρσι, από την μια δεν είναι καλό γιατί ήταν ένας από τους στόχους μας, αλλά έχουμε ακόμα δυο στόχους και θα προσπαθήσουμε να τους πετύχουμε».

Για τον Αμπέλ Φερειρα, είπε: «Είναι φυσιολογικό όταν φεύγει ένας προπονητής να υπάρχουν παράπονα, είχαμε δεθεί με τον Λουτσεσκου, χρειαζόμαστε χρόνο ακόμα. Θυμάμαι όταν ήμουν στην Γερμανία ο Ιβαν Σαββίδης είχε πει ότι ήρθα για να βάλω τον ΠΑΟΚ στην θέση που του αξίζει όποτε του αξίζει μόνο σεβασμός για όσα έχει πετύχει.

Για τον Γιαννούλη, είπε: «Ήταν εξαιρετικός από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ, είδατε όλοι τι παίκτης είναι».