Το PAOK TV σε όλα τα καταστήματα ΟΠΑΠ της Ελλάδας! Ανακοινώθηκε η συμφωνία με τους Πράκτορες Θεσσαλονίκης

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία της με τον Σύνδεσμο Πρακτόρων Θεσσαλονίκης και πλέον το PAOK TV μπαίνει σε όλα τα καταστήματα ΟΠΑΠ της χώρας.

PAOK TV ΣΥΝΔΡΟΜΗ 2019-20 με 6,99€/μήνα!

Τις προηγούμενες ημέρες, είχε γίνει επίσημα γνωστό σε ανακοίνωση της Ένωσης Πρακτόρων ΟΠΑΠ Κεντρικής Μακεδονίας ότι: «Tο Σωματείο μας μετά από επικοινωνία με τον Δ/ντη πωλήσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Μπαχτσεβάνο Λάζαρο, έλαβε προσφορά για ετήσια συνδρομή (Season 2019/20) στην PAOKTV: Για όλα τα πρακτορεία 124€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ)».

Πλέον οι ιδιοκτήτες των πρακτορείων ΟΠΑΠ μπορούν να επωφεληθούν της ειδικής προσφοράς και να αποκτήσουν την ετήσια συνδρομή του PAOK TV σε προνομιακή τιμή.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Σύνδεσμο Πρακτόρων Θεσσαλονίκης και πλέον το PAOK TV μπαίνει σε όλα τα καταστήματα ΟΠΑΠ της χώρας.

Οι ιδιοκτήτες των πρακτορείων ΟΠΑΠ μπορούν να επωφεληθούν της ειδικής προσφοράς και να αποκτήσουν την ετήσια συνδρομή του PAOK TV για μία και μόνο συσκευή σε προνομιακή τιμή.Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν είναι η εξής:1) Επικοινωνούν με το 2310954099 ή το tv@paokfc.gr.
2) Πραγματοποιούν την πληρωμή μέσω μεταφοράς σε τραπεζικό λογαριασμό.
3) Στένουν τα στοιχεία σας μέσω email με την επωνυμία του μαγαζιού, την πόλη και την διεύθυνση που βρίσκεται ώστε να μπείτε στη λίστα των Hotspots, στην οποία θα δημιουργηθεί ειδικό κομμάτι για τα πρακτορεία ΟΠΑΠ.
4) Το τεχνικό τμήμα του PAOK TV ξεκλειδώνει τον λογαριασμό και όλα είναι έτοιμα!

Διευκρινήσεις

Σε περίπτωση που κάποιος πράκτορας θέλει να μεταδίδει τον αγώνα σε περισσότερες από μία συσκευές θα πρέπει να αγοράσει το κανονικό επαγγελματικό πακέτο, χωρίς την έκπτωση.

Όσα πρακτορεία έχουν ήδη αγοράσει την επαγγελματική συνδρομή και επιθυμούν να επωφεληθούν της προσφοράς, μπορούν να επικοινωνήσουν με το 2310954099 ή το tv@paokfc.gr για να γίνει η μετατροπή του πακέτου τους.

Όποια πρακτορεία έχουν αγοράσει την απλή συνδρομή θα πρέπει να επικοινωνήσουν κι αυτοί με το call center του PAOK TV για να γίνει αλλαγή του πακέτου.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι κατά τη διάρκεια των αγώνων και οι παραβάτες θα αντιμετωπίζουν νομικές κυρώσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.