Ρόουζ: Τέλεια μέρα, το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να βγάλουμε αντίδραση

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ έκανε λόγο για την τέλεια ημέρα που βρέθηκε ο Άρης απέναντι στον Παναθηναϊκό, σημειώνοντας ότι τα θετικά αποτελέσματα δίνουν αυτοπεποίθηση στους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το μηδέν που κράτησε στην άμυνά του ο Άρης: «Σήμερα ήταν η τέλεια ημέρα για εμάς. Το πιο σημαντικό όμως είναι η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, είναι σημαντικό που δεν δεχθήκαμε γκολ και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Οπωσδήποτε είναι πολύ καλό που η ομάδα κέρδισε και δεν δεχθήκαμε γκολ, ιδιαίτερα για εμάς τους αμυντικούς».

Για το αν δίνει αυτοπεποίθηση η νίκη ενόψει και του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Η αυτοπεποίθηση είναι καλή και θέλουμε να δουλέψουμε και να βελτιώνουμε συνεχώς την απόδοσή μας, για να είμαστε ακόμη καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια».

Για την αποχώρηση του Σάββα Παντελίδη: «Δεν μπορώ να μιλήσω, για την απόφαση του προηγούμενου προπονητή, δεν γνωρίζω τους λόγους που αποχώρησε. Το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να βγάλουμε αντίδραση και να κερδίσουμε το σημερινό ματς».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.