Άκπομ: Έβλεπα συνέχεια στον ύπνο μου ότι σκόραρα σε αυτό το ματς

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο σκόρερ του τρίτου γκολ του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Ολυμπιακό, Τσούμπα Άκπομ, μίλησε για το γεγονός πως τις τελευταίες μέρες έβλεπε στον… ύπνο του ότι θα σκοράρει, τα συναισθήματά του, ενώ τόνισε πως ο Πρίγιοβιτς αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον ίδιο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Όλοι μιλούσαν για αυτόν τον αγώνα, έλεγαν ιστορίες από το παρελθόν και προσπαθούσαν να με βάλουν στο κλίμα. Τις τελευταίες μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ, έβλεπα όνειρα ότι σκόραρα σε αυτό το ματς. Ήξερα πολλά για την αναμέτρηση, οπότε ήμουν προετοιμασμένος.

Για το αν κύλησαν όλα όπως τα σχεδίασαν:

Πάντα αυτό που πρέπει να κάνεις, το κρίσιμο σημείο, είναι να μπορέσεις να προσαρμοστείς σε κάθε κατάσταση και εμείς το κάναμε πολύ καλά. Το βασικό κομμάτι αυτών που είπαμε, είναι να είχαμε ένα καλό ξεκίνημα και το καταφέραμε.

Για το τι είπαν στο ημίχρονο στα αποδυτήρια:

Δεν υπήρχε σχέδιο τακτικής, αλλά να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό το οποίο κάνουμε.

Τι σκέφτηκε λίγο πριν σκοράρει:

Βλέποντας το πως πήγαινα προς την αντίπαλη εστία, το μόνο που έλεγα ήταν “να σκοράρω, να σκοράρω, να σκοράρω”. Το κατάφερα και είμαι ευτυχισμένος για αυτό.

Για το αν πλέον μπορεί να… κοιμηθεί:

Δεν νομίζω να κοιμηθώ ούτε σήμερα έτσι όπως έχουν τα πράγματα. Θα διασκεδάσω με την οικογένειά μου. Έχουμε κάποιες μέρες μικρής ξεκούρασης τώρα για να αναπληρώσω τον ύπνο μου.

Για το ότι από τη στιγμή που έφυγε ο Πρίγιοβιτς το όνομά του ακούγεται πιο έντονα:

Έχω σεβασμό απέναντι σε όλους και στον Πρίγιοβιτς φυσικά. Για εμένα προσωπικά, βλέποντάς τον να σκοράρει αποτέλεσε πηγή έμπνευσης. Μπορεί να αγωνιζόμαστε στην ίδια θέση, αλλά έχουμε διαφορετικά χαρακτηριστικά. Προσπαθώ ακόμα και αν δεν σκοράρω, να είμαι γρήγορος, να μοιράζω το παιχνίδι και να δίνω ασίστ ώστε να φτάσει η ομάδα στον στόχο της.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.