Τα Football Leaks επανέρχονται αποκαλύπτοντας αυτή τη φορά τον κίνδυνο που διατρέχει η Τσέλσι σχετικά με μια πιθανή απαγόρευση μεταγραφών για τέσσερις μεταγραφικές περιόδους.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν τα έγγραφα που διέρρευσαν, η Τσέλσι μπαίνει στο μικροσκόπιο της FIFA για μεταγραφές νεαρών παικτών που ενδεχομένως δεν έγιναν με νομιμότητα.

Η Τσέλσι συγκεκριμένα ερευνάται, σύμφωνα με τα αρχεία των Football Leaks, για 19 περιπτώσεις μεταγραφών, ανάμεσά τους και εκείνη του Μπερνάρντ Τραορέ, ο οποίος μπορεί να υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην Τσέλσι το 2014, όντας 18 ετών, ωστόσο το 2011 είχε αγωνιστεί σε παιχνίδι νέων κόντρα στην Άρσεναλ.

Όπως υπογραμμίζουν τα Football Leaks, η Τσέλσι κινδυνεύει με απαγόρευση μεταγραφικών κινήσεων για τέσσερις μεταγραφικές περιόδους, δηλαδή για χρονική περίοδο δύο ετών.

Στο παρελθόν οι μεγάλοι σύλλογοι της Primera Division (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης) είχαν υποστεί τον περιορισμό της FIFA πάνω σε μεταγραφικές κινήσεις για τους ίδιους λόγους.

Πηγή: gazzetta.gr