Αντετοκούνμπο: Έχω αλλάξει, αλλά όχι με την κακή έννοια (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Στο τέταρτο μέρος της συνέντευξής του στο κανάλι των Μπακς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλάει για το περιστατικό με τον ηλικιωμένο κύριο που βοήθησε το καλοκαίρι στην Αθήνα, αλλά και για το πόσο έχει αλλάξει, από τότε που πήγε στο ΝΒΑ.

Ο «Greek Freak» ανέφερε για τον ηλικιωμένο που βοήθησε το καλοκαίρι, όταν ήταν στην Αθήνα: «Έκανα ό,τι θα έκανε ο καθένας στη θέση μου. Αυτό είναι το σωστό. Πήγαινα σε μια εκδήλωση της Nike και είδα αυτόν τον άνθρωπο κάτω. Πρέπει να τον βοηθήσεις! Ίσως να μην μπορείς να τον βοηθήσεις, αλλά πρέπει να δεις τι γίνεται, γιατί ήταν κάτω. Αλλά έφταιγε απλά η ζέστη. Ήταν γύρω στα 80-85, τού δώσαμε νερό, τον βάλαμε να κάτσει, σιγουρευτήκαμε ότι είναι καλά και συνέχισα ότι είχα να κάνω. Το πιστεύω πως ο καθένας θα έκανε το ίδιο στη θέση μου και αν όχι, θα έπρεπε να το κάνει».

Όσο για το πόσο έχει αλλάξει σαν χαρακτήρας, από τότε που πήγε στις ΗΠΑ, ο Έλληνας διεθνής σχολίασε: «Ναι, έχω αλλάξει, αλλά όχι με την κακή έννοια. Δεν παίρνω τα πράγματα ως δεδομένα. Είμαι ακόμα παιδί της οικογένειας, αγαπώ την οικογένειά μου μένω ακόμα πιστός στον εαυτό μου, αλλά στο τέλος της ημέρας μεγαλώνεις. Ήρθα εδώ στα 18 και θα γίνω 24».

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.