Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, τοποθετήθηκε σχετικά με την συνέντευξη του Ραζβάν Λουτσέσκου σε μέσο της Ρουμανίας και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η αναφορά του προπονητή στον Χίτλερ.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο Κυριάκος Κυριάκος, κανείς δεν συγκρίνει την σημερινή Ελλάδα με την χιτλερική Γερμανία, εστιάζοντας στο γεγονός ότι ο Λουτσέσκου στέκεται στον τρόπο της απώλειας του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά του, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ζήτησε από τους... υπερευαίσθητους, όπως χαρακτηριστικά έγραψε, να πάρουν θέση για την ουσία της υπόθεσης! Να πάρουν θέση για το πως τελείωσε το περσινό πρωτάθλημα και πως ξεκίνησε το φετινό... Παράλληλα, εξέφρασε προσωπική άποψη πως κακώς συνεχίζει να τα λέει ο Λουτσέσκου δεδομένου πως κάνει «κακό» στην εικόνα του.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

Υπάρχουν μερικά ενοχλητικά κατάλοιπα δυστυχώς ακόμη και του γκεμπελισμού. Όπως για παράδειγμα να τονίζεις την «εμπορική» έκφραση σε βάρος της ουσίας...

Για να τελειώνουμε: κανείς δεν συγκρίνει τη σημερινή Ελλάδα με την χιτλερική Γερμανία, πολύ περισσότερο ένας άνθρωπος με την οξυδέρκεια του Ραζβάν. Τον τρόπο που στερήθηκε από τον ΠΑΟΚ ένας τίτλος αναγάγει σε παρόμοια περίοδο.

Επίσης κάποιοι υπερευαίσθητοι θα πρέπει κάποια στιγμή να πάρουν ευθαρσώς θέση -έστω και απέναντι στη δική μας- για την ουσία της υπόθεσης πριν σχολιάσουν τον τρόπο και τον τόνο διαμαρτυρίας του προπονητή μας.

Για μένα κακώς συνεχίζει να τα λέει, εις βάρος της εικόνας του. Όσοι δεν είχαν μάτια να το δουν, δεν έχουν και αυτιά για να το ακούσουν.

Όσοι δεν νοιάστηκαν για το πως τελείωσε το περυσινό πρωτάθλημα, δεν νοιάζονται και για το πως ξεκίνησε το φετινό.

Ο αγώνας δεν είναι εντυπώσεων αλλά ουσίας και πρέπει να αφορά όσους πέρα από την ομάδα τους, αγαπούν το κανονικό ποδόσφαιρο.

ΥΓ: Κάποιοι θέλουν «δυναμικές αντιδράσεις» χωρίς επεξήγηση και τους καταλαβαίνω. Όμως όχι τέτοιες που αφαιρούν την ενέργεια από τον πραγματικό στόχο για χάρη των εντυπώσεων. Δυναμικές, δημιουργικές και -προπάντων- νόμιμες είναι οι αντιδράσεις που χρειάζονται κι ας φαίνεται κάποιες στιγμές ότι δεν έχουν αποτέλεσμα...