ΠΑΟΚ εσύ θα προκριθείς! Σήμερα ο αγώνας απέναντι στην Μπενφίκα για μια θέση στους ομίλους του Champions League

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Η μεγάλη μέρα έφτασε. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα στις 22.00 την Μπενφίκα για μια θέση στους ομίλους του Champions League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε και πήρε ισοπαλία μέσα στην Πορτογαλία και πλέον στην κατάμεστη και καυτή Τούμπα θα τα δώσει όλα προκειμένου να προκριθεί στα… αστέρια για πρώτη φορά στην ιστορία.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου τόνισε για ακόμα μια φορά πως η ομάδα του θα πάει για τη νίκη και θα τα δώσει όλα για την πρόκριση.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν αναμένεται να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στην ενδεκάδα. Στο τέρμα θα καθίσει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Στην άμυνα από τα δεξιά μέχρι τα αριστερά θα αγωνιστούν οι Λέο Μάτος, Φερνάντο Βαρέλα, Άνχελ Κρέσπο και Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Στον άξονα θα κινηθούν οι Μαουρίσιο – Κάνιας, λίγο πιο προστά ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς. Στα άκρα υπάρχει πληθώρα επιλογών, ωστόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου, φαίνεται πως προτιμά Λημνιό και Ελ Καντουρί , χωρίς να αποκλείεται να επιλέξει τον Ουάρντα ή τον Ζαμπά.

Από την άλλη η ενδεκάδα της Μπενφίκα θα διαμορφωθεί ανάλογα με τον αν θα αγωνιστεί, το αστέρι της ομάδας, Σάλβιο.

 «Ο Σάλβιο προπονήθηκε κανονικά σήμερα. Θα έχουμε συνάντηση με τους γιατρούς για να δούμε τι θα κάνουμε. Θα αποφασίσουμε πριν την έναρξη του ματς αν θα παίξει ή όχι», ανέφερε χθες ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας.

Η Μπενφίκα θα παραταχθεί με σύστημα 4-3-3, με τον Βλαχοδήμο να βρίσκεται κάτω από τα γκολποστ της Μπενφίκα, έχοντας μπροστά του τους Αλμέιδα, Ζαρντέλ, Ντίας και Γκριμάλντο.

Στη μεσαία γραμμή αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Φέισα με τους Πίτσι και Φερνάντες μπροστά τους ενώ οι τρεις της επίθεσης θα είναι οι Σάλβιο ή Ζίφκοβιτς, Σέρβι και ο Φερέιρα στην κορυφή.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.