Ερέρα: Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο προπονητής του Άρη, Πάκο Ερέρα, μίλησε για τη νίκη της ομάδας του στην έδρα της Λαμίας, αναφέρθηκε στις αντιδράσεις του κόσμου, ενώ τοποθετήθηκε και για τις μεταγραφές των Σιώπη και Μαρτίνες.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Αρχικά σημείωσε: «Ανυπομονούσα γι’ αυτό το παιχνίδι γιατί είναι το πρώτο μετά την προετοιμασία. Κυρίως γιατί ήταν ένα καλό παιχνίδι. Η ομάδα προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο. Σε κάποιες περιπτώσεις παίξαμε καλά, σε άλλες όχι, αλλά η ουσία είναι αυτό που επιδιώξαμε να κάνουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».

Για τις αντιδράσεις… ενθουσιασμού του κόσμου της ομάδας: «Ελπίζω ότι οι οπαδοί μας να είναι χαρούμενοι καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Προσωπικά μ’ απασχολεί η ομάδα να αποδώσει το ίδιο καλά στον επόμενο αγώνα. Μπορεί να κερδίσαμε 0-3, είναι λογικό να είναι χαρούμενοι οι οπαδοί μας, αλλά δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Είναι ο μόνος τρόπος που ξέρω. Να δουλεύω σκληρά και να έχω το μυαλό μου στο επόμενο παιχνίδι».

Για την απόκτηση Σιώπη και Μαρτίνες: «Το γνώριζα κάποιες ώρες πριν το παιχνίδι. Είναι και οι δύο εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές. Σίγουρα το πρόβλημα είναι σε μένα γιατί έχω πολύ καλούς παίκτες, προστέθηκαν ακόμη δύο και πλέον είναι δικό μου θέμα η διαχείριση τους. Αυτούς τους ποδοσφαιριστές και ειδικά τον Σιώπη, τους είδαμε πριν από τρεις μήνες. Από τότε τους θέλαμε και για μένα αποτελεί ευχάριστη έκπληξη το ότι καταφέραμε και πήραμε αυτά τα παιδιά».

Για το πρώτο εντός έδρας ματς κόντρα στη Λάρισα: «Ξέρω για τους οπαδούς μας. Στο πρώτο παιχνίδι που παίξαμε μέσα στο Χαριλάου, μπορεί να μην πήγαμε καλά, δεν κερδίσαμε αλλά θυμάμαι την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.