Κουκόλης: Ιστορική ομάδα ο Ηρακλής, πάμε για την άνοδο

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή, Χρήστος Κουκόλης, μίλησε για τη μεταγραφή του στους “κυανόλευκους”, αλλά και τους στόχους της νέας σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis FM 95,5:

Για την απόφαση του να μετακομίσει στον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα, δεν χρειάζεται κάτι άλλο να σκεφτείς. Σοβαρό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε και η έλευση του Μυροφορίδη, ο Ηρακλής είναι ιστορική ομάδα και είναι πολύ καλή επιλογή για μένα».

Για τον στόχο της ανόδου: «Ο Ηρακλής πρέπει να παίξει για την άνοδο, βασικά δεν πρέπει να βρίσκεται στην Β Εθνική. Υπήρχαν αξιόλογοι παίκτες στην ομάδα, ήρθαμε και κάποιοι ακόμη για να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου».

Για την εικόνα του Ηρακλή στο φιλικό κόντρα στην Κέρκυρα: «Το κλίμα είναι πολύ καλό, ο προπονητής δουλεύει σωστά. Το μόνο που μένει είναι να ενταχθούμε και οι υπόλοιποι στο τακτικό κομμάτι, υπήρχαν 13 παίκτες και φαίνεται να έχει γίνει καλή δουλειά. Εχω καλές εντυπώσεις από τον κ.Μπαξεβάνο και τη δουλειά του».

Για τους στόχους του στον Ηρακλή: «Να ανέβω με τον Ηρακλή στη μεγάλη κατηγορία».

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είναι η δουλειά μας, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι όποτε και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Η κατάσταση είναι δύσκολη για την Ελλάδα, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο και εμείς δεν μπορούμε παρά να το δεχθούμε».

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.