Η επιστροφή Βίντμερ και τα προβλήματα της Βασιλείας πριν τον ΠΑΟΚ

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Με τον χειρότερο τρόπο έχει ξεκινήσει η σεζόν για τη Βασιλεία, μετά τις δύο ήττες σε ισάριθμα επίσημα παιχνίδια από Σεντ Γκάλεν και ΠΑΟΚ. Ο προπονητής, Ράφαελ Βίκι, αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδα, ενώ τα προβλήματα ενόψει της ρεβάνς με τον Δικέφαλο παραμένουν.

Οι Ελβετοί, με τον Άλεξ Φράι ως υπηρεσιακό τεχνικό στον πάγκο, στρέφουν την προσοχή τους στην επόμενη μέρα, έχοντας μπροστά τους αρχικά τον αγώνα πρωταθλήματος με την Ξαμάξ και κατόπιν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Σήμερα, υπήρξε επίσημη ενημέρωση από την αντίπαλο του ΠΑΟΚ για την κατάσταση των τραυματιών, ενόψει των δύο αυτών αγώνων, με τον Σιλβάν Βίντμερ να επιστρέφει και να τίθεται στη διάθεση του Φράι, ενώ αντίθετα εκτός παραμένουν οι Πετρέτα, Κουζμάνοβιτς, Τσάκα και Σινιόρι, που έχουν τεθεί νοκ άουτ.

Όσον αφορά στον Πετρέτα, ο έμπειρος άσος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Τούμπας, για αυτό και είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή, με τη διάγνωση να κάνει λόγο για οστική θλάση.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.