Μπαστακός: Ήθελα να βοηθήσω περισσότερο τον Άρη – Θα μιλήσω με τον πρόεδρο για του χρόνου

|
THESTIVAL TEAM

Τον απολογισμό της σεζόν έκανε ο 21χρονος επιθετικός του Άρη, Μιχάλης Μπαστακός, ο οποίος μίλησε και για το μέλλον του στους “κίτρινους”.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη φετινή σεζόν τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο: «Ήταν μια χρονιά δύσκολη και για την ομάδα και για εμάς. Έπρεπε ο Άρης να ανέβει, το μέγεθός του δεν είναι για τη Football League. Τα καταφέραμε και πετύχαμε τον στόχο μας. Είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό».

Για τον δικό του απολογισμό: «Δεν κατάφερα να δείξω όσα ήθελα. Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα περισσότερο. Δεν μπόρεσα να το πετύχω αυτό. Είχα και άλλα να δείξω. Ίσως δεν μου δόθηκαν και οι απαραίτητες ευκαιρίες».

Για το τι σκέφτεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο: «Ακόμη δεν ξέρω. Θα καθίσουμε να μιλήσουμε με τον πρόεδρο και θα δούμε τι θα γίνει».

Για το αν είναι προτεραιότητα για τον ίδιο ο Άρης: «Ναι, φυσικά είναι, έχω συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο και θα δούμε».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.