Ματσάρες απόψε στο Europa League: Κρίνονται τα 4 εισιτήρια για τα ημιτελικά

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Μετά τις δύο προηγούμενες βραδιές που χάρισαν τρομερές συγκινήσεις στο φίλαθλο κοινό με τα συναρπαστικά παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Champions League, απόψε θα κριθούν τα τέσσερα εισιτήρια για τα ημιτελικά του Europa League.

Η δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση αναμένεται να προσφέρει επίσης μεγάλες στιγμές στην προημιτελική φάση. Σήμερα το βράδυ στις 22:05 ξεκινούν και τα τέσσερα ματς που θα κρίνουν τις προκρίσεις για τις ομάδες που θα βρεθούν στην τετράδα.

Το ζευγάρι που ξεχωρίζει απ’ την αποψινή βραδιά είναι αυτό μεταξύ της Μαρσέιγ και της Λειψίας, καθώς οι Γερμανοί επικράτησαν με το ισχνό 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, το οποίο σημαίνει πως τα πάντα είναι ανοιχτά για την πρόκριση. Από εκεί και πέρα, η Άρσεναλ έχει πάρει σημαντικό προβάδισμα ύστερα απ’ τη νίκη με 4-1 επί της ΤΣΣΚΑ στο “Emirates”, ενώ φαβορί για να πάρουν το εισιτήριο για τους “4” είναι κι οι Ατλέτικο (2-0 την Σπόρτινγκ) και Λάτσιο (4-2 τη Ζάλτσμπουργκ).

Οι ρεβάνς των “8”:

Πέμπτη (22:05)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Άρσεναλ [1-4]

Μαρσέιγ – Λειψία [0-1]

Ζάλτσμπουργκ – Λάτσιο [2-4]

Σπόρτινγκ – Ατλέτικο [0-2]

Αξίζει να σημειωθεί πως η κλήρωση των ημιτελικών θα λάβει χώρα την Παρασκευή (13/04, 13:00) στη Νιόν της Ελβετίας. Οι πρώτοι ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 26 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 3 Μαΐου. Ο τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στις 16 Μαΐου στο “Stade de Lyon”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.