Ένταση με Κασναφέρη στην Τούμπα

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου στην Τούμπα.

Στο 25ο λεπτό, ο Γιώργος Κασναφέρης βγήκε έξω από τον πάγκο για να διαμαρτυρηθεί προς τον διαιτητή του αγώνα, Γιώργο Φουκάκη, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση ενός εκ των ανθρώπων ασφαλείας του ΠΑΟΚ, o οποίος του ζήτησε να παραμείνει στη θέση του. Αυτό στη συνέχεια προκάλεσε την αντίδραση όλου του πάγκου της Ξάνθης αλλά και του Λουτσέσκου ο οποίος απορούσε με όσα γίνονταν.

Μάλιστα, λίγα λεπτά αργότερα, ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, Λούμπος Μίχελ, κατέβηκε από τη σουίτα και κατευθύνθηκε προς τον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης, Διονύση Ζούγρα, ζητώντας του να επαναφέρει τον Κασναφέρη στην τάξη, καθώς συνέχιζε να διαμαρτύρεται σε έντονο ύφος.

Ο παράγοντας του ΠΑΟΚ συνομίλησε και με τον Ραζβάν Λουτσέσκου για να του εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο κατέβηκε, ενώ μετά από δύο λεπτά επέστρεψε στη θέση του.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.