ΠΑΟΚ είσαι ο ένας… χωρίς τρίποντο δεν κέρδισε κανένας!

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να νικήσει τον Άρη με 0/20 τρίποντα! Ο Δικέφαλος ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στην “PAOK Sports Arena” και το αξιοσημείωτο είναι ότι κατόρθωσε να ανατρέψει διαφορά -12 πόντων χωρίς να πετύχει ούτε ένα τρίποντο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα!

Οι “ασπρόμαυροι” αστόχησαν και στα 20 σουτ που επιχείρησαν έξω από τα 6,75 κόντρα στον Άρη, κι όμως στο τέλος ήταν οι νικητές του παιχνιδιού. Πρόκειται για ένα απίθανο στατιστικό αστοχίας, που συνδυάστηκε μάλιστα με νίκη για την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου.

Η συγκεκριμένη επίδοση όμως δεν είναι η χειρότερη που έχει καταγραφεί στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ. Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που είχε 0/23 σουτ τριών πόντων στον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών της σεζόν 2009-10 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση με το 0/20 απέναντι στον Άρη, ενώ κι άλλες ομάδες τελείωσαν παιχνίδια χωρίς να ευστοχήσουν σε σουτ έξω από τα 6,75μ.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που κατάφερε και νίκησε και την αστοχία του, καθώς βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη χωρίς να πετύχει ούτε ένα τρίποντο.

Μετά το τέλος του ντέρμπι, οι οπαδοί τραγούδησαν και σχετικό σύνθημα που εμπνεύστηκαν εκείνη τη στιγμή: “ΠΑΟΚ σ αγαπώ, ΠΑΟΚ είσαι ο ένας, ΠΑΟΚ χωρίς τρίποντο δεν κέρδισε κανένας”!

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.