Οι βραβεύσεις που ξεχώρισαν στη γιορτή του ΠΑΟΚ

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ γιόρτασε τα 90 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου με ένα μεγάλο φιλικό αγώνα στο “Παλατάκι”, υποδεχόμενος την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης, πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις από τους ιθύνοντες της ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε σπουδαίες μορφές του παρελθόντος της ομάδας, που έγραψαν χρυσές σελίδες στην ιστορία του τμήματος μπάσκετ του Δικεφάλου.

Στο τελετουργικό που στήθηκε στο κέντρο του γηπέδου, τιμήθηκαν, μεταξύ άλλων, οι Κλιφ Λέβινγκστον, Κεν Μπάρλοου, Κλαούντιο Κολντεμπέλα, Γιώργος Μπαλογιάννης, Νίκος Μπουντούρης, Ευθύμης Ρεντζιάς, Γιάννης Γιαννούλης, Μάνθος Κατσούλης, Γιάννης Πολίτης, Λάζαρος Παπαδόπουλος.

Άπαντες εισέπραξαν το “ζεστό” χειροκρότημα του κόσμου με το που πάτησαν το πόδι τους στο παρκέ, με τους Πρέλεβιτς, Μαρκόπουλο, Σταυρόπουλο, Μπάρλοου και φυσικά τον Κλιφ Λέβινγκστον να “κλέβουν” την παράσταση γνωρίζοντας την αποθέωση.

Επίσης, ξεχώρισε η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, στον οποίο δώρισαν μία ποντιακή λύρα και μία επετειακή φανέλα για τα 90 χρόνια.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που βραβεύτηκαν ήταν και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος ωστόσο έγινε αποδέκτης χλιαρών αποδοκιμασιών.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του thestival.gr από την “ασπρόμαυρη” εκδήλωση στην “PAOK Sports Arena”:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.