Τιμή και αποθέωση για Σαββίδη στο “Παλατάκι” – “Θα κάνω τα πάντα για τον ΠΑΟΚ”

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ βράβευσε τον Ιβάν Σαββίδη για την προσφορά του στην ομάδα μπάσκετ του Δικεφάλου, χαρίζοντάς του μία ποντιακή λύρα και μία επετειακή φανέλα με το όνομά του και το 90 (τα χρόνια ιστορίας που γιορτάζει ο σύλλογος). Οι περίπου 5.000 φίλοι του Δικεφάλου στο “Παλατάκι” τον αποθέωσαν και εκείνος τόνισε για ακόμη μια φορά ότι “θα κάνει τα πάντα για το μεγαλείο του ΠΑΟΚ”.

Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει τα 90 χρόνια ιστορίας του με ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο “Παλατάκι”. Στην “PAOK Sports Arena” βρέθηκαν πολλά μεγάλα ονόματα που έγραψαν ιστορία με την ομάδα μπάσκετ του Δικέφαλου, όμως από τη λαμπερή γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ιβάν Σαββίδης. 

Ο “ισχυρός άνδρας” της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ τιμήθηκε πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης. Μάλιστα, ήταν ο τελευταίος που βραβεύτηκε έπειτα από τα ιστορικά πρόσωπα της ομάδας μπάσκετ που προηγήθηκαν. Σήκωσε ψηλά προς τον κόσμο την ποντιακή λύρα που του δόθηκε, φωτογραφήθηκε με τη φανέλα που του έκαναν δώρο και στη συνέχεια έβγαλε ένα σύντομο λόγο, αναφέροντας μεταξύ άλλων: 

“Είμαι ευτυχισμένος που είμαστε όλοι μαζί εδώ. Ολοι τους έχουν γράψει μεγάλη ιστορία στον ΠΑΟΚ. Θέλω να τους πω ότι θα ζω μέσα στον ΠΑΟΚ προκειμένου να είμαι αντάξιος της ιστορίας που γράψατε. Θα κάνω τα πάντα για το μεγαλείο του ΠΑΟΚ. Σας ευχαριστώ. Συγχαρητήρια για τη γιορτή”.

Ο Ιβάν Σαββίδης επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά, με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία, την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ, δίνοντας το “παρών” στις εκδηλώσεις του συλλόγου, όπου δείχνει να το χαίρεται με την ψυχή του.

Δείτε τις φωτογραφίες του Thestival.gr:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.