Ο Ζιρού απέκλεισε τον Ολυμπιακό από το Champions League- Στους “16” η Άρσεναλ (VIDEO)

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Με χατ-τρικ του Ολιβιέ Ζιρού η Άρσεναλ επιβλήθηκε του Ολυμπιακό με 0-3, μετατρέποντας σε «περίπατο» στο «Καραϊσκάκη» το ματς-«τελικό» και παίρνοντας με εμφατικό τρόπο την πρόκριση για τους «16» του Champions League.

Ο Γάλλος επιθετικός άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 29΄, σε μία φάση που στάθηκε άτυχος ο Ρομπέρτο καθώς ενώ απέκρουσε η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του και κατέληξε στα δίχτυα.  Το δεύτερο γκολ το πέτυχε στο 49΄ με κοντινό πλασέ έπειτα από ασίστ του Κάμπελ μέσα στην περιοχή, ενώ το τελικό 0-3 το διαμόρφωσε με πέναλτι στο 66΄.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός βολευόταν με τρία αποτελέσματα. Με νίκη, ήττα, αλλά και με ήττα με 0-1 ή 1-2, ώστε να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης. Ωστόσο η Άρσεναλ έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας παρά τις απουσίες και με τρία γκολ του Ζιρού που βρέθηκε σε σπουδαία βραδιά, πήρε την πρόκριση για τους “16” του θεσμού. Οι Πειραιώτες θα συνεχίσουν στους “32” του Europa League.

Δείτε τα γκολ του αγώνα:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.