Σε μια σημαντική κίνηση για το  μέλλον της ομάδας χάντμπολ προχώρησε η διοίκηση του ΑΣ ΠΑΟΚ , καθώς συμφώνησε με τον Αλέξη Αλβανό συμφώνησε έως το καλοκαίρι του 2017.

Ο κορυφαίος Έλληνας χαντμπολίστας και πολυτιμότερος παίκτης της Α1, έβαλε σήμερα την υπογραφή του σε συμβόλαιο διετούς διάρκειας και αυτή η εξέλιξη διατηρεί τον ΠΑΟΚ στο υψηλότερο επίπεδο.

«Εξαρχής προτεραιότητά μας, για τη διοίκηση του ΑΣ ΠΑΟΚ, ήταν η παραμονή του Αλέξη Αλβανού, ενός αθλητή με αδιαμφισβήτητη αγωνιστική αξία και ήθος, ενός άξιου πρεσβευτή όσων αντιπροσωπεύει ο ΠΑΟΚ. Για τα επόμενα δύο χρόνια η συνεργασία μας δεν θα περιοριστεί σε όσα θα κάνει ο Αλέξης στον αγωνιστικό χώρο. Αντιθέτως θα είναι πρωταγωνιστής σε μία προσπάθεια πλήρους αναδιοργάνωσης του τμήματος, με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη των ακαδημιών και την περεταίρω πρόοδο της ανδρικής ομάδας. Πέρσι του ευχήθηκα να γεράσει στον ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή η περσινή ευχή γίνεται πράξη», τόνισε ο έφορος του τμήματος, Γρηγόρης Πετρίδης.

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Αλβανός επισήμανε στο PAOK24 ότι «είμαι χαρούμενος γι’ αυτή την εξέλιξη. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας τόσο μεγάλος σύλλογος, που οι προοπτικές του δεν έχουν ταβάνι. Το νταμπλ που πανηγυρίσαμε πριν δύο μήνες δεν είναι το αποκορύφωμα. Φέτος ξεκινάμε μία νέα προσπάθεια για τη δημιουργία μίας ομάδας που δεν θα περιορίζεται εντός συνόρων και θα βάλουμε τις βάσεις για κάτι ακόμη μεγαλύτερο. Χαίρομαι που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας».