Σούλης Παπαδόπουλος: “Δεν έχω μιλήσει με κανέναν ακόμη- Περίμενα τις εξελίξεις στα διοικητικά”

|
THESTIVAL TEAM

Την αναμονή του για την εκλογή νέου προέδρου στην ΠΑΕ Άρης φανέρωσε…

ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο τεχνικός των “κιτρίνων”, που δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα μετά την εκλογή Ηλιάδη, σχολίασε και την εκτίμηση του κόσμου προς το πρόσωπό του. Επίσης, δήλωσε πως δεν έχει συζητήσει με κανέναν ακόμη και περιμένει τη νέα διοίκηση των “κιτρίνων”. Βέβαια ξεκαθάρισε πως έχει κι άλλες προτάσεις, και τον καθυστερεί ο Άρης αυτή την στιγμή.

Αναλυτικά όσα είπε στο sportdog.gr:

Έχετε κάποια ενημέρωση από τη νέα διοίκηση για το μέλλον;

 

“Όχι δεν έχω μιλήσει με κάποιον ακόμα. Περιμέναμε τις εξελίξεις στα διοικητικά του συλλόγου πρώτα. Τώρα θα δούμε”.

Δεν είναι, ως έναν βαθμό, άδικο να μην συνεχίσετε; Όταν πήγατε στην ομάδα, ο ΑΡΗ έπεφτε.

 

“Όταν πήγα στην ομάδα είχε 22 βαθμούς και η ΑΕΚ είχε 27. Αξίζουν συγχαρητήρια σε ποδοσφαιριστές και κόσμο για τη σωτηρία. Ήταν μεγάλη η προσπάθεια, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει πρώτα, όμως, να μιλήσουμε με τη νέα διοίκηση, να δούμε τους στόχους, τι θέλουν από τη νέα σεζόν κ.λπ. Από τη στιγμή που δεν έχω επικοινωνήσει μαζί τους, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο”.

Υπάρχουν άλλες ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον;

 

“Υπάρχουν ομάδες. Κάποιες έκλεισαν, γιατί στο μεταξύ εγώ περιμένω τον ΑΡΗ. Σίγουρα θα υπάρξει ενδιαφέρον από ομάδες, αλλά το θέμα είναι να με καλύπτει. Για την ώρα περιμένω τον ΑΡΗ. Θέλω και πάλι να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας, που δείχνει εκτίμηση στο πρόσωπό μου με αυτά που πετύχαμε. Τώρα για τα υπόλοιπα θα δούμε, θα δείξει…”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.