Τροχαίο ατύχημα με αρκούδα σημειώθηκε για μια ακόμα φορά στην Καστοριά και συγκεκριμένα λίγο έξω από τον οικισμό της Κορησού. Ένα ΙΧ σε μια επικίνδυνη στροφή στην περιοχή χτύπησε το άγριο ζώο, το οποίο φαίνεται πως τη γλίτωσε. Ελαφρά τραύματα φέρει και ο οδηγός του οχήματος.

Ο τυχερός- άτυχος οδηγός κινούνταν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στην περιοχή όταν, σε μια στροφή που έχει χαρακτηριστεί ως “καρμανιόλα” επειδή έχουν συμβεί πολλά δυστυχήματα στο παρελθόν, πετάχτηκε μπροστά του το μεγαλόσωμο θηλαστικό χωρίς να προλάβει να αντιδράσει. Η "μετωπική σύγκρουση"  ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να εκτραπεί και να ανατραπεί.

Ωστόσο, ο οδηγός υπέστη μόνο μερικά χτυπήματα στα πλευρά, όπως διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο Καστοριάς όπου διεκομίσθη. Η αρκούδα τραυματίστηκε, αλλά είναι άγνωστο πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή της, καθώς δεν εντοπίστηκε στην περιοχή. Το περίεργο είναι ότι δεν είχε πέσει σε χειμερία νάρκη, πράγμα που εξηγείται από τις ήπιες θερμοκρασίες που επικρατούν ακόμη, σύμφωνα με το fouit.gr.