Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις τσαντάκηδων και διαρρηκτών ΙΧ

|
THESTIVAL TEAM

Συνελήφθη έπειτα από αναζητήσεις δικυκλιστών αστυνομικών ομάδας «Ζ» το απόγευμα της Τρίτης στο κέντρο της πόλης, 18χρονος αλλοδαπός, ο οποίος αφού διέρρηξε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, αφαίρεσε από το εσωτερικό του μία τσάντα.

Επίσης, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν έπειτα από αναζητήσεις βραδινές ώρες χθες (11-06-2019) στο κέντρο της πόλης, δύο αλλοδαπούς ηλικίας 27 και 26 ετών, οι οποίοι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν την τσάντα 43χρονης.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες νωρίτερα την ίδια ημέρα, αφαίρεσαν την τσάντα 19χρονου. Επιπλέον, ο 26χρονος κατείχε το χρηματικό ποσό των 485 ευρώ, την νόμιμη κατοχή του οποίου δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.