Θεσσαλονίκη: Νοίκιαζε διαμερίσματα σε Πακιστανούς χωρίς μισθωτήρια συμβόλαια

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Διαμερίσματα σε μετανάστες εκμίσθωνε ηλικιωμένος χωρίς την απαραίτητη σύναψη μισθωτηρίου.

Ειδικότερα μετά από καταγγελίες στην Αστυνομία , εντοπίστηκε ηλικιωμένος Έλληνας, ο οποίος χωρίς τη σύναψη μισθωτηρίου, εκμίσθωνε δύο διαμερίσματα ιδιοκτησίας του στη Νεάπολης, σε 5 Πακιστανούς, τέσσερις εκ των οποίων στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων και ο πέμπτος κατείχε ληγμένο υπηρεσιακό σημείωμα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης για παράνομη παροχή καταλύματος σε μη νόμιμους αλλοδαπούς.

Ακόμα χθες το απόγευμα συνελήφθη 19χρονος , στην Επαρχιακή Οδό Λαγκαδά – Ρεντίνας, διότι διαπιστώθηκε ότι μετέφερε με αυτοκίνητο πέντε αλλοδαποί, τέσσερις Πακιστανοί και ένας υπήκοος Νεπάλ, οι οποίοι στερούνταν παντελώς εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, οι μεταφερόμενοι, εισήλθαν παράνομα στη χώρα από άγνωστο σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου και κατέβαλαν χρηματικό ποσό προκειμένου να μετακινηθούν προς χώρες της κεντρικής Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.