Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 52χρονη για φοροδιαφυγή και ακάλυπτες επιταγές

|
THESTIVAL TEAM

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ύστερα από στιχευμένους ελέγχους, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν χθες το απόγευμα, στην περιοχή της Ευκαρπίας, μία 52χρονη σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας του 2ου Ειδικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για φοροδιαφυγή, πράξη που έλαβε χώρα το έτος 2009 στη Θεσσαλονίκη και δέκα καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 5 ετών και 8 μηνών για το αδίκημα της έκδοσης ακάλυπτης επιταγής κατ’ εξακολούθηση, πράξεις που έλαβαν χώρα τα έτη 2009 και 2010 στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

33χρονο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 5 ετών για κλοπές κατ’ εξακολούθηση,
39χρονο, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 8 ετών για το αδίκημα της υπεξαίρεσης κινητών μνημείων.
56χρονο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε συγχωνευτική απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 ετών για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.