Τηλεφώνημα-φάρσα για βόμβα στο Παλατάκι

|
THESTIVAL TEAM

Κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων σημειώθηκε χθες μετά τα μεσάνυχτα στη Θεσσαλονίκη, καθώς υπήρξε τηλεφώνημα που προειδοποιούσε για τοποθέτηση βόμβας στο PAOK Sports Arena. 

Το τηλεφώνημα έγινε στις 00:30 σε αστυνομικό τμήμα και ενημέρωνε ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα στο Παλατάκι. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο για να ερευνήσουν το χώρο στον οποίο εκείνη τη στιγμή πραγματοποιούνταν μουσική εκδήλωση.

Μετά την εκκένωση και τον εξονυχιστικό έλεγχο των εγκαταστάσεων, δεν διαπιστώθηκε τίποτα ύποπτο και το τηλεφώνημα αποδείχθηκε φάρσα.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του φαρσέρ. 

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.