Ξέφρενη καταδίωξη δουλεμπόρων από τον Έβρο στην Καβάλα με έναν τραυματία

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Σκηνή από ταινία δράσης θύμισε η καταδίωξη ενός αυτοκινήτου που μετέφερε μετανάστες από τον Έβρο.

Η καταδίωξη εκτυλίχθηκε στο κέντρο της Καβάλας, με τους αστυνομικούς να καταδιώκουν ένα αυτοκίνητο που μετέφερε μετανάστες από τον Έβρο και ένα άτομο να τραυματίζεται από τη σύγκρουση του ΙΧ με ταξί!

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τη 1, όταν περιπολικά της αστυνομίας επιχείρησαν να σταματήσουν ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, μάρκας Mercedes, καθώς είχαν την υποψία ότι μεταφέρουν λαθρομετανάστες από την Θράκη.

Ο οδηγός του οχήματος δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια ξέφρενη καταδίωξη από την Περιμετρική οδό και την περιοχή του Τιμίου Σταυρού μέχρι και το κέντρο της πόλης.

Το καταδιωκόμενο όχημα χτύπησε αρκετά σταθμευμένα αυτοκίνητα στην προσπάθεια του οδηγού να αποφύγουν τη σύλληψη. Η καταδίωξη συνεχίστηκε και στην οδό Κουντουριώτου, όπου το Mercedes, που αποδείχτηκε πως όντως μετέφερε παράνομους μετανάστες, συγκρούστηκε με ένα ταξί στο οποίο επέβαιναν, εκτός του οδηγού, και δύο πελάτισσες.

Ο οδηγός του ταξί τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας για τις πρώτες βοήθειες, ενώ το ΙΧ συνέχισε την ξέφρενη πορεία του, πέφτοντας πάνω σε τέσσερα ακόμη σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Όπως αναφέρει το kavala-portal.gr , αμέσως μετά την τελευταία σύγκρουση ο οδηγός και οι μετανάστες που μετέφερε προσπάθησαν να διαφύγουν πεζή μέσα από τα στενά της πόλης, ωστόσο, λίγο αργότερα συνελήφθησαν.

Η καταδίωξη είχε ξεκινήσει από το τελωνείο των Κήπων στον Έβρο. Στην ίδια περιοχή, τα ξημερώματα, έγινε καταδίωξη και δεύτερου οχήματος, ο οδηγός του οποίου δεν σταμάτησε για έλεγχο στην Αλεξανδρούπολη, όπου και προκάλεσε με την σειρά του και άλλα ατυχήματα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.