Θεσσαλονίκη: Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο 45χρονος που κατηγορείται ότι έκαψε τον πατέρα του

|
THESTIVAL TEAM

Το κατώφλι της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης πέρασε σήμερα ο 45χρονος ο οποίος από χθες το απόγευμα βρίσκεται στα χέρια της ΕΛΑΣ για ανθρωποκτονία σε βάρος του 85χρονου πατέρα του,  κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς σε διαμέρισμα

Χθες το πρωί ο 45χρονος διαπληκτίστηκε με τον πατέρα του στο διαμέρισμα όπου διέμενε η οικογένεια. Μετά τον διαπληκτισμό, ο 45χρονος του έριξε του εύφλεκτο υγρό, του έβαλε φωτιά τράπηκε σε φυγή.

Η άμεση κινητοποίηση των αρχών είχε ως συνέπεια ο άνδρας να συλληφθεί χθες το απόγευμα.

Οι πυροσβέστες που εντόπισαν νεκρό τον ηλικιωμένο απομάκρυναν από διπλανό διαμέρισμα στο οποίο κατέφυγαν, τόσο τη σύζυγό του, όσο και τον άλλο γιο τους, οι οποίοι έφεραν εγκαύματα και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης.

O 45χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και εμπρησμό σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Προσήλθε σήμερα στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης χωρίς δικηγόρο και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στην 5η Ειδική Ανακρίτρια την Πέμπτη.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.