Περισσότερα από εκατό κιβώτια με παιχνίδια συγκεντρώθηκαν το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη για να παραδοθούν...
ενόψει των Χριστουγέννων σε ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά. Οι Θεσσαλονικείς αγκάλιασαν και αυτή την πρωτοβουλία στην οποία συμμετείχαν η Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Εθνική Τράπεζα, η τηλεόραση του ΣΚΑΙ, το Ράδιο Θεσσαλονίκη και η ένωση Μαζί για το Παιδί κ
Μετά την ολοκλήρωση της δράσης ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας δήλωσε : «Οι Θεσσαλονικείς για ακόμη μία φορά δείξαμε ότι δεν έχουμε χάσει την κοινωνική μας ευαισθησία. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πραγματικά συγκινητική και κατορθώσαμε να συγκεντρώσουμε παιχνίδια για δύο περισσότερα ιδρύματα από αυτά που είχαμε αρχικά υπολογίσει. Παιχνίδια με τα οποία θα μπορέσουμε να δώσουμε λίγη χαρά μέσα στις γιορτές σε παιδιά που ζουν χωρίς οικογένειες και μεγαλώνουν σε ιδρύματα. Θέλω να ευχαριστήσω την Εθνική Τράπεζα, τον ΣΚΑΙ, το Ράδιο Θεσσαλονίκη και την Ένωση Μαζί για το Παιδί για την κοινή μας προσπάθεια, την οποία μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε προχθές, θα επαναλάβουμε στις 23 Δεκεμβρίου και πάλι στην πλατεία Αριστοτέλους».
Τα ιδρύματα στα οποία θα δοθούν τα παιχνίδια είναι το Παιδικό Χωρίο στο Πλαγιάρι, η Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος, το Παπάφειο Ορφανοτροφείο, ο Αγ. Στυλιανός και το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο. Όλοι οι διοργανωτές ευχαριστούν τη χορωδία του Πανεπιστημίου Μακεδονία  η οποία συμμετείχε στην εκδήλωση.