Άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στο νηπιαγωγείο στο Μελλισοχώρι Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

|
ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ

Στο στόχαστρο βανδάλων βρέθηκε το κλασικό Νηπιαγωγείο στο Μελλισσοχώρι.

Όπως υποστηρίζει ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Νηπιαγωγείων Μελισσοχωρίου, “άγνωστοι έβαλαν φωτιά στη διακοσμητική χριστουγεννιάτικη κορδέλα που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο του κλασικού Νηπιαγωγείου, με κίνδυνο να μεταδοθεί η πυρκαγιά εσωτερικά στο κτίριο“.

Μάλιστα, επισημαίνει πως πριν από λίγο καιρό κάποιοι είχαν προκαλέσει φθορές στις γλάστρες τις οποίες πέταξαν στην αυλή και σε γειτονική οικία.

Σε ανάρτησή του ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Νηπιαγωγείων Μελισσοχωρίου αναφέρει:

“Η επάνοδος στα σχολεία δυστυχώς έκρυβε εκπλήξεις και πάλι για τα νηπιαγωγεία του χωριού. Νεαρά πιθανόν άτομα, έβαλαν φωτιά στη διακοσμητική χριστουγεννιάτικη κορδέλα που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο του κλασικού Νηπιαγωγείου, με κίνδυνο να μεταδοθεί η πυρκαγιά εσωτερικά στο κτίριο. Δεν πέρασε αρκετός καιρός που επιτήδειοι είχαν προκαλέσει φθορές στις γλάστρες τις οποίες πέταξαν στην αυλή και σε γειτονική οικία. Κρίμα για τον κόπο των παιδιών μας, των διδασκόντων αλλά και των γονέων. Έχει ενημερωθεί η Αστυνομία για την απόπειρα εμπρησμού. Πλέον θα αλλάξει η αντιμετώπιση παρόμοιων περιστατικών..”

Δείτε τις φωτογραφίες που ανήρτησε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων:

a.jpg

b.jpg

c.jpg

d.jpg

e.jpg

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.