Να πραγματοποιήσει το όνειρο του και να διασχίσει τον Βόρειο Πόλο, επιθυμεί ο Χρήστος Βασιλειάδης από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Χρήστος είναι γνωστός dj της πόλης, λατρεύει τα σπορ και το ελεύθερο κάμπινγκ, ενώ είναι ιδιαίτερα τρυφερός και με αδέσποτα σκυλιά, τα οποία φιλοξενεί μέχρι να τους βρει οικογένεια.

Αυτό που ζητά είναι η βοήθεια και η ψήφος όλων των Ελλήνων, προκειμένου να σηκώσει την ελληνική σημαία με φόντο το Βόρειο Σέλας.

pola-2.jpg

Η ψηφοφορία στο διεθνή διαγωνισμό είναι διαδικτυακή και αυτή τη στιγμή ο Χρήστος, ο οποίος είναι ο μοναδικός Έλληνας που συμμετέχει, βρίσκεται στην τρίτη θέση και επιδιώκει να μπει στην πρώτη θέση της Μεσογείου, προκειμένου να μπει στην ομάδα των είκοσι αθλητών για το ταξίδι στον Βόρειο Πόλο.

"Δεν έχει έπαθλο, ούτε πληρώνομαι για κάτι. Μοναδικό στόχος είναι η εμπειρία να ζήσουμε το σκληρότερο survivor στον πλανήτη και φυσικά να σηκώσουμε τη σημαία στο Βόρειο Πόλο",  δηλώνει στο thestival.gr, ο 36χρονος Χρήστος.

Πηγή έμπνευσης για τον Χρήστο ήταν ο αδερφός του Βαγγέλης, ο οποίος έκανε πέρσι το ταξίδι στην Αρκτική και στον Βόρειο Πόλο, με τη βοήθεια του κόσμου.

"Πέρσι πήγε ο αδερφός μου περιέγραψε συγκλονιστικές ιστορίες. Μου είπε για θερμοκρασίες -40, για το Βόρειο Σέλας που αν δεν το δεις από κει δεν μπορείς να καταλάβεις, το  ταξίδι με έλκηθρα, που σέρνουν έξι σκυλιά χάσκι, ενώ στην αποστολή υπάρχουν 200 σκυλιά. Αυτή η ιστορία και η σχέση με σκυλιά στο παγωμένο μέρος της Αρκτικής, που πρέπει να μαγειρεύεις για σένα και το σκύλο με συγκίνησε. Τώρα ζητάω εγώ ψήφους από τον κόσμο για να κάνω αυτό το ταξίδι" , σημειώνει ο Χρήστος.

Ο διαγωνισμός κλείνει σε δέκα μέρες και το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλη του 2019.

pola-22.jpg

Ο Χρήστος Βασιλειάδης διαγωνίζεται στο γκρουπ των χωρών της Μεσόγειου.

Σε αυτό συμμετέχουν άνθρωποι από Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Τουρκία και Κύπρο και όποιος λάβει τις περισσότερες ψήφους θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

"Ζητώ τις ψήφους όλων των Ελλήνων από όλο τον πλανήτη. Δεν επιδιώκω κάποιο έπαθλο, γιατί δεν υπάρχει έπαθλο. Όλη η ιστορία είναι για την εμπειρία", τονίζει.

polar-43.jpg

Οι 20 εκλεκτοί που θα κερδίσουν τις ψήφους του κοινού θα διανύσουν απόσταση 300 χιλιομέτρων στην αρκτική ζώνη σε διάστημα πέντε ημερών.

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν τον Χρήστο να τον ψηφίζουν στην ιστοσελίδα του αγώνα δρόμου fjallraven polar.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και ψηφίστε τον Χρήστο: (ΕΔΩ)

Δείτε το προφίλ του στο facebook (ΕΔΩ)