Θερμή υποδοχή στον Αλ. Τσίπρα ετοιμάζουν τευτλοπαραγωγοί- Αύριο προχωρούν σε κατάληψη του εργοστασίου στην Ημαθία (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Παρέμβαση στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα ο τευτλοπαραγωγός, Γιάννης Παναγής, διαμηνύοντας πως επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα, οι τευτλοπαραγωγοί προανήγγειλαν για αύριο κατάληψη στο εργοστάσιο της ΕΒΖ στο Πλατύ Ημαθίας.

«Οφείλω να σας πω ότι αυτή τη στιγμή είμαστε απλήρωτοι. 2.000 τευτλοπαραγωγοί και θέλω, λοιπόν, και τη δικιά σας συνηγορία, γιατί ξέρω ότι συμπαράσταση υπάρχει. Αναφέρομαι στον νομό μου, έχω κάνει αλλεπάλληλες εκκλήσεις τηλεοπτικά λέγοντας ότι θα χαθεί ΑΕΠ και χάνεται ΑΕΠ, κύριε περιφερειάρχα, από την περιφέρειά μας. Σε αυτό θα πληρώσουμε όλοι και θα ματώσουμε», είπε από το βήμα του περιφερειακού συμβουλίου ο κ. Παναγής.

Παράλληλα, ο τευτλοπαραγωγός υπενθύμισε τις υποσχέσεις τόσο του κ. Αποστόλου όσο και του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ότι θα τους αποπληρώσει, χωρίς ωστόσο αυτό να γίνει πράξη.

Από την πλευρά του ο Περιφερειαρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, προέτρεψε τους τευτλοπαραγωγούς να παραστούν στο Αναπτυξιακό Συνέδριο που ξεκινά τη Δευτέρα και ολοκληρώνεται την Τετάρτη, με την ομιλία του πρωθυπουργού.

Δείτε τα βίντεο:



Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.