Πορεία πραγματοποιούν αυτήν την ώρα αντιεξουσιαστές στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή επίθεση που δέχτηκαν οπαδοί της ποδοσφαιρικής ομαδας, Προοδευτική Έκρηξη Τούμπας από κουκουλοφόρους κατά την αναμέτρηση της ομάδας τους με τις Ελπίδες Σταυρούπολης.

Αυτή την ώρα οι αντιεξουσιαστές βρίσκονται κοντά στο δημαρχείο Παύλου Μελά και ακολουθούνται από ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Η ομάδα της Προοδευτικής Έκρηξης Τούμπας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

"Η Προοδευτική Έκρηξη Τούμπας είναι μια αυτοοργανωμενη ερασιτεχνική ομάδα με αντιφασιστικά, αντιρατσιστικά και αντισεξιστικά χαρακτηριστικά..
Στις 17/2 οι οπαδοί και οι παίχτες της ομάδας, δέχτηκαν προσχεδιασμένη και οργανωμένη επίθεση από ομάδα φασιστών, με αφορμή το "μακεδονικό". Οι φασίστες μπήκαν στο γήπεδο της Σταυρούπολης μόλις έληξε ο αγώνας και η επίθεση απωθηθηκε. Άμεσα συγκεντρωθηκε αλληλέγγυος κόσμος και αποχωρήσαμε από το γήπεδο, με δύο ελαφρά τραυματίες.
Αν εκτός από φασίστες ήταν ταυτοχρόνως και οπαδοί κάποιας ομάδας (όπως αναφέρθηκε σε κάποια σαιτ) δεν το γνωρίζουμε. Πρόκειται για μια ξεκάθαρα φασιστική επίθεση και ως τέτοια θα την αντιμετωπίσουμε..

ΟΎΤΕ ΒΉΜΑ ΠΊΣΩ. ΕΝΆΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΉ ΑΠΕΙΛΉ.

Προοδευτική Έκρηξη Τούμπας"