Κείμενο κόλαφος του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου για Μπουτάρη – Τον κατηγορεί για αλαζονεία

|
THESTIVAL TEAM

Για αλλαζονική συμπεριφορά κατηγορεί τον Γιάννη Μπουτάρη ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης με κείμενο – σημείωμα κόλαφος που αναρτήθηκε στη σελίδα του Συλλόγου στο facebook…

Το κείμενο του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Κωστή Χαντζαρίδη, συντάχθηκε με αφορμή τα εξοντωτικά πρόστιμα που επιβάλλει ο δήμος σε καταστηματάρχες της πόλης για τις πινακίδες.

Στο κείμενο – σημείωμα του Κωστή Χαντζαρίδη αναφέρεται:

«Πολλές φορές έχω βρεθεί μέχρι σήμερα στον Δήμο. Σήμερα ήταν η πρώτη που αισθάνθηκα μειωμένος, ανεπιθύμητος, ΞΕΝΟΣ, και σαν εκπρόσωπος φορέα και σαν επιχειρηματίας και σαν δημότης αυτής της πόλης.

Η μονόφθαλμη αντιμετώπιση και η αλαζονεία περισσή!!

!Ο δήμαρχος δηλώνει εγώ ψωνίζω από το παρεμπόριο και με παντελώς ανιστόρητο κομπασμό δηλώνει “Οι πινακίδες δεν πουλάνε” και ο αποτελεσματικός αντιδήμαρχος δηλώνει ότι κατέβηκαν 2.000 πινακίδες και επιβλήθηκαν πάνω από 300.000,00€ πρόστιμα και οι σε απόγνωση δημότες, στα πρόθυρα κλεισίματος των επιχειρήσεων τους περιμένουν κατανόηση!!!

Ζητούν να τους δώσουν να καταλάβουν ότι δεν έχουν χρήματα να κάνουν οποιαδήποτε δημοσίευση – διαφήμιση της ύπαρξης της επιχείρησης τους… Περιμένουν από μια πινακίδα να “διαλαλεί” ότι είναι ακόμα επιχειρηματικά ζωντανοί και να προσκαλεί με την οπτική της κραυγή τους δυνητικούς τους πελάτες.

Ζητούν να καταλάβουν, ότι δεν έχουν χρήματα ούτε να κατεβάσουν τις “δημοτικά παράνομες” πινακίδες.

Ζητούν να καταλάβουν ότι αδυνατούν να πληρώσουν τα “δίκαια” πρόστιμα που τους επιβάλει, με αποκλειστικά δική του αρμοδιότητα, ο ΔΗΜΟΣ τους. Γνωρίζοντας ότι αυτό τους οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην ανικανότητα φορολογικής ενημερότητας και συνέχισης της επαγγελματικής τους ζωής….

Ζητούν, ελπίζουν, σε κατανόηση γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν την υπερβολή. Δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί όλοι οι επισκέπτες και κάτοικοι αυτής της “ρημαγμένης” πόλης δεν περπατούν με το κεφάλι ψηλά, αλλά με το κεφάλι σκυμμένο προσπαθώντας να αποφύγουν τις “κακοτοπιές και τα σκουπίδια” τις καθημερινότητας τους; Γιατί το κυρίαρχο πρόβλημα να είναι οι πινακίδες ή το ωράριο λειτουργίας της αγοράς το Σάββατο, που ενώ είναι διευρυμένο ως τις 8:00μμ τα μαγαζιά κλείνουν νωρίτερα γιατί δεν κυκλοφορεί ψυχή στην Αγορά;

Και τέλος εμείς, εγώ, τρόμαξα για την απομόνωση της “Αγοράς” από τον υπέρτατο “Άρχοντα” και “Πρώτο Πολίτη” της…

Δεν μπορούμε να την αφήσουμε έτσι. Εμείς θέλουμε να έχουμε μέλλον και να το κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας, καλύτερο, σ´αυτήν την πόλη που τόσο αγαπάμε και που δεν είναι …μόνο “πινακιδες” αλλά και ΆΝΘΡΩΠΟΙ!!!”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.