Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στο “ΜΑΖΙ”

|
THESTIVAL TEAM

Τη δυνατότητα να κάνουν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις δίνουν σε όσους προμηθεύονται τρόφιμα, ρούχα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο “ΜΑΖΙ: Με…

Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα” τα Μέλη της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος- Παράρτημα Θεσσαλονίκης και τους Γιατρούς του Κόσμου.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 28 Μαΐου στο κατάστημα του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μ.Α.Ζ.Ι., στην οδό Δαναϊδων 9, δίπλα από το Αστυνομικό Τμήμα της Δωδεκανήσου, στις 19:00 και θα δοθούν οδηγίες στον κάθε ασθενή, σύμφωνα με το ιστορικό και τα ευρήματα των εξετάσεων, ενώ η συγκεκριμένη συνεργασία θα επαναλαμβάνεται σε τακτική βάση.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου ΜΑΖΙ, Κώστας Γκιουλέκας: «Η αλληλεγγύη είναι ο συνδετικός κρίκος, τις δύσκολες τούτες ώρες που διανύει η χώρα μας, που θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης συμπολιτών μας. Γιατί ΜΑΖΙ δίνουμε το παράδειγμα δύναμης του εθελοντισμού και της αισιοδοξίας, σε πείσμα των καιρών που ζούμε. Είμαι σίγουρος ότι ΜΑΖΙ μπορούμε καλύτερα».

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.