Ασυνείδητος οδηγός διπλοπάρκαρε και ταλαιπώρησε για ώρα επιβάτες λεωφορείου του ΟΑΣΘ (ΦΩΤΟ)

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Απίστευτη ταλαιπωρία βίωσαν σήμερα το πρωί επιβάτες λεωφορείου του ΟΑΣΘ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας ασυνείδητου οδηγού Ι.Χ.

Ο εν λόγω οδηγός πάρκαρε αμέριμνος στην οδό Βενιζέλου λίγο πριν την Αγίου Δημήτριου. Ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο είναι στενός, καθιστώντας την κίνηση των οχημάτων ιδιαίτερα δύσκολη. Έτσι το λεωφορείο του ΟΑΣΘ ήταν αδύνατο να περάσει για να συνεχίσει την πορεία του.

Ο οδηγός κόρναρε αλλά μάταια. Ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ δεν φαινόταν στον ορίζοντα. Έτσι ειδοποιήθηκε η Αστυνομία προκειμένου να απομακρυνθεί το όχημα και να μπορέσει να συνεχίσει το λεωφορείο τη διαδρομή, με τους επιβάτες ωστόσο να έχουν βιώσει μία απίστευτη ταλαιπωρία.

Πηγή φωτογραφιών:ΕΡΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΑΣΘ & ΕΜΠΟΔΙΑ

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.