Ποδηλατοδρόμους, πίστες ποδηλασίας και πεζοδιαδρομές θα αποκτήσει ο Εύοσμος

|
THESTIVAL TEAM

Πίστα ποδηλασίας ανωμάλου εδάφους για ποδήλατα τύπου ΒΜΧ, Ποδηλατικό  σταθμό ενοικίασης ποδηλάτων και δικτύο ποδηλατοδρόμων, Περιπατητικούς διαδρόμους και…

πεζοδιαδρομές. Τοποθέτηση υπαίθριων οργάνων γυμναστικής,Κατασκευή νέου γηπέδου μπάσκετ και ενός skate park. Αυτά είναι μερικά από τα έργα που περιλαμβάνουν οι ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ που προγραμμάτισε ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου στη Δημοτική Ενότητα  Ευόσμου και ειδικότερα στην περιοχή μεταξύ της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού και άλλων  χώρων που παραμένουν  αναξιοποίητοι, ενώ προσφέρονται για την αναψυχή και άθληση των κατοίκων της περιοχής.

«Δώσαμε άμεση προτεραιότητα στην αξιοποίηση  των χαρακτηρισμένων χρήσεων γης και στην ανάγκη τροποποίησης τους, ώστε να εναρμονιστούν με την νέα πραγματικότητα και για την εξυπηρέτηση των δημοτών μας.  Η τελευταία Εθνική Απογραφή του 1011 ανέδειξε αφενός μεν το Δήμο μας, ως το 2ο Μεγαλύτερο Δήμο του Νομού Θεσσαλονίκης και όλης της Βορείου Ελλάδος (με συνεχώς αυξανόμενο πληθυσμό που σήμερα ξεπερνά τους 101.000 κατοίκους) και αφετέρου έναν από τους πλέον  πυκνοκατοικημένους της χώρας (7.561,76 κάτoικοι /τετρ.χλμ). Ως Δημοτική Αρχή που προγραμματίζει με σοβαρότητα για το αύριο και με σεβασμό προς τους δημότες,  εντάξαμε στις άμεσες προτεραιότητες μας αυτές τις ολοκληρωμένες αστικές αναπλάσεις προς όφελος των δημοτών μας και του Δήμου μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Στάθης Λαφαζανίδης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.