Γ. Μπουτάρης για Νέα Τούμπα: Προχωρούμε τις διαδικασίες όσο πιο σύντομα μας επιτρέπει ο νόμος

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Για την ανησυχία που εκφράζεται από την ΠΑΕ και τον ΑΣ ΠΑΟΚ για καθυστέρηση της έγκρισης του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για τη Νέα Τούμπα, από το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, τοποθετήθηκε ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης.

Ο κ. Μπουτάρης μιλώντας στο Thestival.gr, τονίζει ότι πρόθεση τόσο της διοίκησης όσο και η δική του προσωπικά, είναι να προχωρήσει η κατασκευή του γηπέδου.

Παράλληλα σημειώνει ότι έχει δεσμευτεί ότι ο Δήμος θα λειτουργεί κανονικά μέχρι τη λήξη της θητείας του στις 31 Αυγούστου 2019 .

«Ως Δήμος συμμετέχουμε ενεργά στην ομάδα εργασίας και μόλις προχθές λάβαμε τις προτάσεις του ΑΣ και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η πρόθεση τόσο της διοίκησης όσο και η δική μου προσωπικά, την οποία έχω δηλώσει και δημόσια, είναι να προχωρήσει η κατασκευή του γηπέδου και γι’ αυτό από την πλευρά μας προχωρούμε τις διαδικασίες όσο πιο σύντομα μας επιτρέπει ο νόμος.

Όσο για την ανησυχία που εκφράζεται ότι θα υπάρξει καθυστέρηση λόγω των επικείμενων εκλογών, έχω ήδη δεσμευτεί ότι ο Δήμος θα λειτουργεί κανονικά μέχρι τη λήξη της θητείας μου στις 31 Αυγούστου 2019», δήλωσε στο Thestival.gr, ο Γιάννης Μπουτάρης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.