Mε το “Final Countdown” υποδέχθηκε τον Αλέξη Τσίπρα η μπάντα του Γ’ΣΣ

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Επίσκεψη σε περίπτερα της 81ης ΔΕΘ πραγματοποιεί, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συνάντηση με την διοίκηση της ΔΕΘ – Helepxo και τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της Ρωσικής Ομοσπονδίας, κ. Αρκάντι Ντβορκόβιτς.

Στα αξιοσημείωτα της βόλτας του πρωθυπουργού στην 81η ΔΕΘ, ήταν η υποδοχή από την μπάντα του Γ΄Σώματος Στρατού, η οποία έπαιζε το “Final Countdown”.

Nωρίτερα ο κ. Τσίπρας, επισκέφθηκε το περίπτερο του ΑΠΕ-ΜΠΕ και το περίπτερο του ΟΛΘ, όπου τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Δ.Σ, Κωνσταντίνος Μέλλιος τονίζοντας πως τονίζοντας πως επένδυση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, είναι η μεγαλύτερη σε όλη την Ελλάδα.

Στη συνέχει ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το περίπτερο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αθηνών, όπου τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος του, Κωνσταντίνος Μιχάλος.

Ο Αλέξης Τσίπρας είδε από κοντά και το βαγόνι που έχει στηθεί στο περίπτερο της “Αττικό Μετρό” και απευθυνόμενος στον Γιάννη Μυλόπουλο είπε χαριτολογώντας “Το φέρες κιόλας;” 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.