Τζήμερος για Ζαγοράκη: Μπαοκτζής που δεν μπορεί να μιλήσει ελληνικά

|
THESTIVAL TEAM

Πυρά κατά του μέχρι πρότινος ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε σε δηλώσεις του επικεφαλής του κόμματος «Δημιουργία Ξανά», Θάνος Τζήμερος.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Flash 99,4» ο κ. Τζήμερος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το παιχνίδι πρέπει να αυτοδιοικείται. Η Πολιτεία εκμεταλλεύτηκε το ποδόσφαιρο για να παίρνει τα ψηφαλάκια των οπαδών», ενώ αναφερόμενος στον πρώην πλέον ευρωβουλευτή της ΝΔ έκανε λόγο για άνθρωπο που «δυσκολεύεται να μιλήσει ελληνικά».

«Για ποιον λόγο επελέγη ο Ζαγοράκης ως ευρωβουλευτής, ένας άνθρωπος που δυσκολεύεται να μιλήσει ελληνικά και δεν έχει καμία σχέση με ιδεολογίες, ευρωπαϊκές ολοκληρώσεις;» και πρόσθεσε: «Εν πάση περιπτώσει, δεν θα έπρεπε να ήταν αυτός που θα εκπροσωπούσε ένα κράτος στην Ευρώπη. Επελέγη ως επικεφαλής των ΠΑΟΚτσήδων. Γιατί διαμαρτύρεται που τον διέγραψε η Νέα Δημοκρατία για αυτόν τον λόγο από ευρωβουλευτή; Ως Μπαοκτζή δεν τον επέλεξε;».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.