Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ για την παρέλαση α λα Monty Python: Δεν υπάρχει καμία προσβολή

|
ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ

“Δεν υπάρχει καμία προσβολή”, υπογραμμίζει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενη στην κίνηση 10 κοριτσιών να παρελάσουν α λα Monty Python στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Νεολαία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τάσσεται υπέρ της συγκεκριμένης ενέργειας ενώ σημειώνει πως “οι στρατιωτικού τύπου παρελάσεις αποτελούν μία αναχρονιστική παράδοση, που πρέπει να καταργηθεί”.

“Αυτό που έπραξαν τα κορίτσια ήταν ένα αντιπολεμικό-αντιμιλιταριστικό μήνυμα το οποίο αρμόζει στην ιδέα της ανθρώπινης συνύπαρξης”, υποστηρίζει επίσης σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη ενέργεια που προκάλεσε αντιδράσεις.

Η ανάρτηση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ:

“Δεν υπάρχει καμία προσβολή. Οι στρατιωτικού τύπου παρελάσεις αποτελούν μία αναχρονιστική παράδοση, που πρέπει να καταργηθεί.

Στο βαθμό όμως που γίνονται, θα πρέπει να μας θυμίζουν τους αγώνες για την Δημοκρατία, την Ελευθερία, για την Ειρήνη και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Αυτό που έπραξαν τα κορίτσια ήταν ένα αντιπολεμικό-αντιμιλιταριστικό μήνυμα το οποίο αρμόζει στην ιδέα της ανθρώπινης συνύπαρξης”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.