Δ. Παπαδημούλης: Η ΝΔ έχει την κυρία ευθύνη για τη χρεοκοπία και το έλλειμμα 15.1% το 2009

|
ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ

Σκληρή κριτική στη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρό της, Κυριάκο Μητσοτάκη, ασκεί ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο κ. Παπαδημούλης, με ανάρτησή του στο Twitter, κατηγορεί αρχικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη χρεοκοπία τα υψηλά ποσοστά του ελλείμματος το 2009.

“Η ΝΔ έχει την κυρία ευθύνη για τη χρεοκοπία κ το έλλειμμα 15.1%, το 2009. ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, μας βύθισαν στην μεγαλύτερη ύφεση κ λιτότητα, το 2010-2014. Τώρα, που η Κυβέρνηση επαναφέρει τη χώρα σε τροχιά σταθερότητας κ ανάκαμψης, λένε ότι οφείλεται στον @kmitsotakis. Όσκαρ αναξιοπιστίας!”, αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου.

Μάλιστα, σε άλλη ανάρτηση ο Δημήτρης Παπαδημούλης εξαπολύει πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή το ζήτημα που έχει προκύψει με τον Ούγγρο πρωθυπουργό, Βίκτορ Όρμπαν και την παραμονή του ή όχι στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.

“Μετά από αφωνία 2 εβδομάδων, ο @kmitsotakis, ζητά την ΑΝΑΣΤΟΛΗ κ όχι την ΑΠΟΠΟΜΠΗ του ακροδεξιού Όρμπαν από το ΕΛΚ. Η επιστολή του ομως, έχει ως στόχο την ταύτιση του Όρμπαν με τον… @atsipras! Γελάνε, ακόμη κ μέσα στο ΕΛΚ. Αλλά στους «Σαλβίνι» της ΝΔ, έδωσε προαγωγή! Τραγικός!”

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.