Ν. Παππάς: Ο Αλέξης Τσίπρας διαμορφώνει ευρύτερες συναινέσεις

|
THESTIVAL TEAM

Τις ευρύτερες συναινέσεις που κάποιοι τρέμουν ότι αυτές θα διευρυνθούν, διαμορφώνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπως αποκάλυψε μιλώντας στην ΕΡΤ, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές.

Ο κ. Παππάς, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι είναι δεδομένη η πολιτική σταθερότητα στη χώρα και σημείωσε ότι η κυβέρνηση θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης.

Ακόμα, ο Έλληνας υπουργός υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δείξει ότι την κατάλληλη στιγμή μπορεί να λαμβάνει πολιτικές πρωτοβουλίες, χαρακτηρίζοντας πολύ φτηνή την κριτική που ακούγεται από την αντιπολίτευση, για «ρετάλια» που στηρίζουν την κυβέρνηση, καθώς, όπως σημείωσε, υπάρχουν βουλευτές που στηρίζουν την κυβέρνηση εδώ και τρεισήμισι χρόνια και θα συνεχίσουν να το κάνουν.

Την ίδια στιγμή, όσον αφορά στη στάση των άλλων κομμάτων που δέχονται στις τάξεις τους βουλευτές «που το Σάββατο το βράδυ είναι υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών και την Κυριακή εναντίον», ο υπουργός το χαρακτήρισε συναλλαγή.

Ο Νίκος Παππάς κατέκρινε επίσης τους πρώην πρωθυπουργούς, Κώστα Σημίτη και Γιώργο Παπανδρέου, για πολιτική ατολμία, τονίζοντας ότι δεν μπορούν να σιωπούν για την συμφωνία των Πρεσπών, όταν οι ίδιοι είχαν ουσιαστικά κινηθεί στην ίδια κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.