Με “We will Rock you” ΦΩΤΟ με καταδρομείς και… μπασκετάκι η βόλτα του Αλ. Τσίπρα στη ΔΕΘ

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Σε εξέλιξη είναι η βόλτα που πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στα περίπτερα της 83ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Τσίπρας ξεκίνησε τη βόλτα του από το περίπτερο του ΑΠΕ-ΜΠΕ όπου έκανε μία σύντομη δήλωση και στη συνέχεια ξεναγήθηκε στο Περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων όπου τον υποδέχτηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Αμέσως μετά τη ξενάγηση, παρακολούθησε επίδειξη αναρρίχησης-καταρρίχησης από στελέχη της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας. Ο κ. Τσίπρας έβγαλε και μία αναμνηστική φωτογραφία με καταδρομείς.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός, κατευθύνθηκε στο Περίπτερο 15 στο οποίο φιλοξενούνται φορείς του δημοσίου, μεταξύ άλλων ο ΟΣΕ, το Υπουργείο Εσωτερικών, η ΕΥΑΘ και το ΑΠΘ.

Ο πρωθυπουργός, έπαιξε και μπάσκετ με δύο μικρούς αθλητές στο γήπεδο που έχει στηθεί έξω από το περίπτερο 15. Ο Αλ. Τσίπρας έριξε δύο βολές και πέτυχε τη μία…

Έξω από το Περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων, περίμενε το πρωθυπουργό η μπάντα του Γ’ Σώματος Στρατού η οποία του έπαιξε το γνωστό τραγούδι των Queen, “We will rock you”.

al3.jpg

al7.jpg

al4.jpg

al9.jpg

al1.jpg




Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.