Βολές κατά του δημάρχου Άργους, Δημήτρη Καμπόσου που διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο για αηδίες, αισχρό αντισημιτισμό και χυδαία επίθεση Καμπόσου στον Γιάννη Μπουτάρη.

 «Ο Καμπόσος έκανε κάτι που είναι αδιανόητο . Επανήλθε με ένα χυδαίο βίντεο κατά του Γιάννη Μπουτάρη. Και με μια αντισημιτική συνωμοσιολογία. Αυτά που είπε ο κ. Καμπόσος είναι απαράδεκτα.

Όλος αυτός ο παλαιάς κοπής αντισημιτισμός μέσα από την επιχειρηματολογία Καμπόσου είναι μια αηδία. Έρχεται ο δήμαρχος Άργους να διαδώσει στην Ελλάδα τέτοιας παλιάς κοπής αισχρό αντισημιτισμό;».

Ο κ. Γεωργιάδης επικρότησε πλήρως την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη και ανέφερε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν τον διέγραψε πριν από δύο εβδομάδες μόνο και μόνο επειδή σεβάστηκε τους ψηφοφόρους τον ψήφισαν.

«Δεν τον διαγράψαμε πριν από δύο βδομάδες μόνο και μόνο για να σεβαστούμε τους ψηφοφόρους που τον έχουν επιλέξει. Μετά από αυτά που είπε δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να μείνει στη Νέα Δημοκρατία ήταν απαράδεκτα. Πολύ καλά έκανε ο πρόεδρος . Η απόφαση Μητσοτάκη ήταν άριστη».

Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης αναφερόμενος στο αντισημιτικό παραλήρημα του κ.Καμπόσου ανέφερε πως ο αντισημιτισμός πρέπει να ξεριζωθεί από την Ελλάδα και πως γι’ αυτό ο ίδιος δεν σηκώνει κουβέντα.

«Το Ισραήλ είναι κρίσιμος σημαντικός και πολύτιμος σύμμαχος για την Ελλάδα. Τέτοια σχόλια πλήττουν τα εθνικά μας συμφέροντα. Εγώ θαυμάζω τους εβραίους για τον πατριωτισμό τους και για το πώς σέβονται ο ένας τον άλλον για το πώς σέβονται το κράτος τους.

Πρέπει να ξεριζώσουμε από την Ελλάδα τον αντισημιτισμό. Τέλεια και παύλα και δε σηκώνω κουβέντα σε αυτό»

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επαίνεσε και τις προσπάθειες του Γιάννη Μπουτάρη να φέρει στη Θεσσαλονίκη περισσότερους τουρίστες από το Ισραήλ.

«Έχει απόλυτο δίκιο ο Γιάννης Μπουτάρης στην προσπάθειά του να φέρει περισσότερους τουρίστες από το Ισραήλ στη Θεσσαλονίκη. Δεν είναι ωραίο να έρχονται να βλέπουν την πόλη όπου μεγάλωσαν οι πατεράδες και οι παππούδες τους και να ενισχύουν και την ελληνική οικονομία; Κακό είναι αυτό που κάνει ο Μπουτάρης; Καλό είναι.