Στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης έφτασε πριν από λίγο, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να παρευρεθεί στα εγκαίνια της Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟΜΥ) της περιοχής.

Ο κ. Τσίπρας κατά την άφιξη στην ΤΟΜΥ έγινε δεκτός με χειροκροτήματα. Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στους χώρους της Μονάδας. Εκεί συνάντησε μία άνεργη μητέρα τριών παιδιών η οποία εργαζόταν ως συμβασιούχος φύλακας σε δημοτικό σχολείο και στο δημαρχείο Ευόσμου. Είχαν μία σύντομη συνομιλία κατά την οποία η μητέρα έθεσε στον πρωθυπουργό τα προβλήματά της και τη δυσκολία της να βρει δουλειά, ζητώντας του να κάνει κάτι.

Στα εγκαίνια παρευρίσκονται μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας, Σταμάτης Βαρδαρός, η επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, η αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Γερακίνα Μπισμπινά, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Μάρκος Μπόλαρης και Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, διοικητές νοσοκομείων της πόλης και στελέχη του κόμματος.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του thestival.gr: